PROSSIME DATE
CORSO
CORSO
CORSO
LIBERI
27 Marzo
28 Marzo
15 hours

29 Maggio
30 Maggio
15 hours

11 Settembre
12 Settembre
15 hours


Totally Vegan Gelato Course (ENG)
IN CLASSROOM OR LIVE STREAMING
With the new Vegan Gelato course you will be able to make tasty recipes for a constantly growing market!
We have expanded and updated the contents of the Vegan Course to offer you even more complete training. raw materials: water, vegetable drinks (rice, almond, ancardi, coconut) fresh seasonal fruit, Sicilian pistachio, Piedmont IGP hazelnut, organic whole sugar, grape sugar, malts, Madagascar vanilla, natural and chocolate Fair Trade cocoa mono-origin.
This course is reserved for a maximum of 10 students per class.


Programma
- Merceology of ingredients.
- Balancing Present vegan ice cream.
- Use of integral sugars.
- Preparation of artisan dried fruit pastes.
- Preparation of vegetable milk (almond).
- Variegato cocoa.
- Variegato crispy with coconut.
- Ice-cream recipes based on dried fruit and chocolate.
- Fruit based ice cream recipes.

Obiettivi
Training on various types of vegan ice creams to broaden your target customers.
At the end of the course, thanks to the Presenti Balancing System, you will get very creamy vegan ice creams with a definite taste that will be combined with tasty variegations designed specifically for these types of ice cream.
After the course you will also have the opportunity to be joined by the community on Facebook of the Natural Gelato Academy to investigate the issues addressed and clarify any doubts.
day 1
- 9:00 - 17:00
- 7 hours
day 2
- 9:00 - 17:00
- 7 hours
Location corso
Gelato Naturale Academy
Via Marsala, 19A, Grosseto, GR, ItaliaB&B Ricasoli
Via Bettino Ricasoli, 358100 Grosseto
B&B Le Mura
Piazza del Mercato, 1058100 Grosseto
Prossimi corsi di gelateria
Corsi del giorno:
1 Febbraio

Corso Base Gelato Naturale Artigianale 
Corsi del giorno:
2 Febbraio

Corso Base Gelato Naturale Artigianale 
Corsi del giorno:
3 Febbraio

Corso Base Gelato Naturale Artigianale 
Corsi del giorno:
4 Febbraio

Corso Base Gelato Naturale Artigianale 
Corsi del giorno:
5 Febbraio
Corsi del giorno:
6 Febbraio
Corsi del giorno:
7 Febbraio
Corsi del giorno:
8 Febbraio

Corso Intermedio Gelato Naturale Artigianale 
Corsi del giorno:
9 Febbraio

Corso Intermedio Gelato Naturale Artigianale 
Corsi del giorno:
10 Febbraio

Corso Intermedio Gelato Naturale Artigianale 
Corsi del giorno:
11 Febbraio

Corso Intermedio Gelato Naturale Artigianale 
Corsi del giorno:
12 Febbraio

Corso Torte Semifreddi Naturali 
Corsi del giorno:
13 Febbraio

Corso Torte Semifreddi Naturali 
Corsi del giorno:
14 Febbraio
Corsi del giorno:
15 Febbraio

Corso Avanzato Gelato Naturale Artigianale 
Corsi del giorno:
16 Febbraio

Corso Avanzato Gelato Naturale Artigianale 
Corsi del giorno:
17 Febbraio

Corso Avanzato Gelato Naturale Artigianale 
Corsi del giorno:
18 Febbraio

Corso Avanzato Gelato Naturale Artigianale 
Corsi del giorno:
19 Febbraio

Corso Avanzato Gelato Naturale Artigianale 
Corsi del giorno:
20 Febbraio
Corsi del giorno:
21 Febbraio
Corsi del giorno:
22 Febbraio

Corso Specializzazione Gelato Naturale Artigianale 
Corsi del giorno:
23 Febbraio

Corso Specializzazione Gelato Naturale Artigianale 
Corsi del giorno:
24 Febbraio

Corso Specializzazione Gelato Naturale Artigianale 
Corsi del giorno:
25 Febbraio

Corso Specializzazione Gelato Naturale Artigianale 
Corsi del giorno:
26 Febbraio
